El web somelteuestiu.cat proposa més de 100 activitats per gaudir de l’estiu al Baix Llobregat

Busques una oferta de cap de setmana especial a prop de Barcelona? Somies un estiu ple d’aventures? Una ruta de muntanya o una visita cultural que tota la família recordi? Desitges gaudir d’una experiència gastronòmica única o t’imagines un dia inoblidable a la vora del mar i una posta de sol amb ambient chillout en els xiringuitos del Baix Llobregat?

Totes aquestes propostes les trobaràs al web somelteuestiu.cat que forma part de la nova campanya de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Reserva i compra les teves experiències a través del web, on trobaràs més de 100 propostes per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf, viatjar en autocaravana, o un tast entre vinyes, a més de la millor proposta gastronòmica de la comarca i escapades úniques per passar unes nits d’estiu inoblidables.

En el web hem posat especial atenció en explicar i recomanar totes les mesures de seguretat i de sanitat d’utilitat pels nostres visitants. I cadascuna de les empreses turístiques expliquen les mesures que han aplicat i com s’han preparat per acollir-vos amb garanties.

D’altra banda i amb l’objectiu de donar idees i engrescar a tothom a visitar els atractius de la nostra comarca, quatre vídeos en portada mostren plans i experiències de natura, gastronomia, platja i cultura, per gaudir amb parella, amics i en família del Baix Llobregat.

A més, durant tot l’estiu es sortejaran dues escapades amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig.

La campanya El Baix Lobregat SOM EL TEU ESTIU estarà vigent tots els mesos d’estiu, des de juny fins al setembre, i es farà difusió a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat des d’on es promocionaran diàriament les activitats més destacades. A més de reforçar significativament els continguts promocionals i les campanyes publicitàries en xarxes socials, també es tindrà una important presència als principals mitjans de comunicació online i premsa escrita d’àmbit català.

Aquesta campanya turística que promociona tots els atractius del Baix Llobregat oberts aquest estiu, té l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament de la nostra comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat. La campanya d’estiu es posa en marxa des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i amb estreta col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here