Des de principis de juliol, coincidint amb el final de l’estat d’alarma i l’inici de la nova normalitat, l’agenda d’activitats de Sant Just s’ha reactivat amb propostes lúdiques i culturals per a tots els públics.

L’agenda web ja inclou les activitats previstes per al mes de juliol, a les que aviat se sumarà la programació de Festa Major 2020, que tindrà lloc entre el 31 de juliol i el 6 d’agost. D’altra banda, el cicle de concerts “Nits d’estiu” es perllongarà enguany durant tot el mes d’agost.

Una de les iniciatives que ja ha començat a funcionar són els tallers infantils d’experimentació, que s’estan organitzant cada matí, de dilluns a divendres, a partir de les 10 h, en parcs i places del municipi. A banda dels tallers, els infants també podran gaudir d’espectacles de titelles, màgia i animació, els diumenges 12, 19 i 26 de juliol.

Pel que fa a activitats culturals, aquest divendres torna el cicle de concerts “Nits d’estiu”, que tindran lloc els divendres a les 22 h, en diversos parcs i places. El cinema a la fresca serà una altra de les activitats destacades de l’estiu, amb la projecció de films destacats com “Joker”, “La innocència” o “Un monstre em ve a veure”.

Per a més informació, podeu consultar tota l’agenda d’activitats al lloc web de l’Ajuntament.

Font: Aj. Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here