De setembre a desembre, hi haurà actuacions de teatre, humor, concerts i espectacles familiars amb una important novetat: descomptes en gairebé totes les tarifes. L’objectiu és revifar la cultura després dels mesos de confinament

Les entrades ja són a la venda a www.auditoricornella.com amb nous abonaments i descomptes per a fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. D’aquesta manera, s’aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada.

En el cas de les entrades infantils per als espectacles familiars, la reducció serà de la meitat. Els menors de 25 anys estrenen també baixada de tarifes amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’hi afegeix la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l’espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs… tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l’edat de l’espectador.

També es posen en circulació diferents tipus d’abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per a propiciar que la cultura arribi a tothom.

En els propers mesos, pels escenaris de L’Auditori passaran artistes com Manu Guix, Miki Núñez, Blaumut, Joan Pera, Tortell Poltrona, Dàmaris Gelabert, El Sevilla o Quim Masferrer. En total, aquesta tardor s’han programat una vintena d’espectacles d’estils diferents per tal d’arribar a tots els gustos.

A nivell musical, a banda dels concerts ja mencionats, es viurà un tribut molt especial a Mecano i es podrà escoltar la inconfusible veu de Sole Giménez, a més de gaudir de les interpretacions de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el tradicional concert de “Valsos i Danses”. També seran a Cornellà Els Súperherois i Guillem Albà, a més de passar una bona estona amb Carles Sans o amb les representacions teatrals de La Gavina o Intocables.

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here