Cada vegada manca menys per a arrencar la 39ª edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei que se celebrarà del 6 al 15 de novembre

Un dels moments més esperats per al públic són els anuncis de les pel·lícules que formaran part del nostre Festival, no us farem esperar més. Península, Relic i Come True són les tres primeres pel·lícules confirmades per aquest 2020.

Es tracta sens dubte de tres grans i esperats títols que faran les delícies dels amants del gènere.

PENINSULA és l’esperada seqüela de la exitosa cinta coreana Train to Busan que es va projectar al Festival al 2016, i que es va convertir per mèrits propis en una de les pel·lícules de l’any.

Dirigida per Yeon Sang-ho, l’acció se situa 4 anys després dels esdeveniments narrats a Train to Busan, on un virus deslliga el caos zombi després de propagar-se per Corea.
Sens dubte un dels plats forts d’aquesta edició que estem segurs gaudireu enganxats a la vostra butaca.

RELIC, òpera prima de l’australiana Natalie Erika James i produïda per l’actor Jake Gyllenhaal; amb els germans Anthony i Joe Russo, responsables de diverses cintes de l’univers Marvel com Endgame, com a productors executius.

Protagonitzada per Emily Mortimer, Relic narra la història d’una mare i una àvia assetjades per uns éssers demoniacs que es manifesten a casa seva. Una cinta audaç, elegant i esgarrifosa que la crítica situa com la que podria ser una de les millors pel·lícules de terror de 2020.

COME TRUE, un thriller de terror i ciència-ficció dirigit per Anthony Scott Burns, conegut per la seva participació en la cinta In the tall Grass i la filmografia del qual sempre ha anat lligada al cinema de gènere.

Protagonitzada per Julia Sarah Stone (The Killing) i Landon Liboiron, Come True ens explica la història d’una adolescent rebel que és turmentada per somnis foscos i troba refugi en un estudi universitari sobre els somnis.

Temporada 2020

Ja són a la venda els abonaments complets per al Festival a la página web de codetickets, amb regal de samarreta, per 34,50€ i els abonaments VIP, amb pàrquing, accés preferent, elecció de butaca en totes les sessions i samarreta per 99,50€.

A causa de les restriccions d’aforament actuals i per donar compliment a les mesures sanitàries corresponents, el nombre d’abonaments a la venda es limita enguany a 100 unitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here