L’obra guanyadora de la desena edició del premi Literari Delta, “Res no es pot amagar”, de l’autora Conxa Solans Roda, ja està disponible en format EPUB.

Aquesta novel·la, escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, és una obra amb perspectiva de gènere. Un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil, i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

Així mateix, també es pot gaudir d’un vídeo commemoratiu d’aquesta edició, que conté un repositori de les obres guanyadores des dels inicis de concurs, i una entrevista amb la Conxa Solans Roda, en la que parla de la seva vida i la seva obra, així com de la seva vinculació amb el Baix Llobregat.

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari biennal que té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones, reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat, donant-les així un reconeixement públic. A través d’aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

En aquest projecte participen actualment 16 ajuntaments del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, El Prat de Llobregat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans, així com el Consell Comarcal del Baix Llobregat, organitzador d’aquesta 10a edició.

Font: aj. Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here