L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha publicat l’informe mensual d’atur del mes d’agost. Segons detalla l’informe, a finals del mes d’agost, l’atur registrat al Baix Llobregat s’ha situat en 49.144 persones, augmentant respecte al mes anterior, en 1.090 persones, i la taxa d’atur registral se situa al 12,6%.

L’augment de l’atur d’aquest mes es registra més entre les dones que entre els homes. Les dones  continuen tenint una taxa d’atur registral superior a la masculina (14,9% davant el 10,4%).

Per edats, l’atur augmenta en tots els grups d’edat. Entre els més joves és on es registra ascens relatiu més alt. El grup d’edat de 25 a 44 anys registra un augment de 530 persones aturades més i un increment relatiu del 2,7%. Entre els majors de 44 anys augmenta en 404 persones aturades més, sent el grup d’edat que registra el menor ascens relatiu.

Per sectors i activitats econòmiques creix l’atur en tots els sectors. L’augment més acusat es dóna a comerç, restauració i hoteleria, en administració pública i educació, en serveis a la producció i en la construcció.  En termes interanuals, el creixement més gran s’ha donat entre els que tenien una ocupació anterior en serveis a la producció i en comerç, restauració i hoteleria.

Podeu consultar l’informe en aquest enllaç.

Font: ccbll

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here