Dues plates i dos bronzes pels vicentins Puertas, Liberal i Chamizo al Campionat disputat al Canal Olímpic de Castelldefels

El passat cap de setmana va tenir lloc al Canal Olímpic de Castelldefels el Campionat d’Espanya Open de Biathle i Triathle, organitzat per la Federació Catalana de Pentatló, amb la presència dels esportistes vicentins Karlos Puertas, Iván Liberal i Cristian Chamizo, que pertanyen al Club Pentatló Esplugues.

Aquestes modalitats esportives es caracteritzen per la combinació d’esports: el Biathle consisteix en fer una cursa a peu i natació; i el Triathle li suma a les anteriors una prova de tir. Les proves tenen amb diferents distàncies segons la categoria.

Ivan Liberal aconseguia a Biathle el segon lloc de la categoria de menors de 17 anys, amb un temps d’11 minuts 16 segons i 23 centèsimes. A la modalitat de Triathle Iván va aconseguir el títol amb 14 minuts 44 segons 54 centèsimes.

Per la seva banda Karlos Puertas i Cristian Chamizo es van alternar el segon i el tercer lloc a Biathle i Triathle, a la categoria de menys de 22 anys. A Biathle Puertas va aconseguir el segon lloc amb 13 minuts 41 segons i 29 centèsimes, i Chamizo el tercer lloc amb 13 minuts, 49 segons i 23 centèsimes.

A Triathle van intercanviar les posicions, i Chamizo es va fer amb el segon lloc amb 18 minuts, 6 segons i 97 centèsimes, i Puertas amb 18 minuts 15 segons i 80 centèsimes.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here