El proper 1 de novembre es celebra Tots Sants, festivitat que reuneix un nombre elevat de persones als cementiris.

Per a que aquestes visites no suposin un risc i per a respectar les mesures de restricció de la COVID-19, els cementiris dels municipis del Baix Llobregat han adaptat i ampliat els seus horaris per a poder encabir un major nombre de persones sense provocar aglomeracions i han aplicat mesures per a que siguin un lloc segur per a tothom.

CEMENTIRI DE CASTELLDEFELS

El Cementiri municipal de Castelldefels obrirà des de les 9 del matí fins a les 13 hores i de les 15 a les 18 hores el dissabte 31 d’octubre i el dilluns 2 de novembre i de 9 a 18 hores de forma ininterrompuda el diumenge 1 de novembre.

El temps màxim d’estada de les persones usuàries al cementiri serà de 30 minuts i se seguiran tota una sèrie de mesures preventives per a combatre la pandèmia de la COVID-19. Algunes d’aquestes mesures són:

 • Cal seguir en tot moment les indicacions dels treballadors municipals.
 • Hauran de facilitar dades de contacte per controlar possibles brots de contagi per COVID-19.
 • L’aforament màxim és de 125 persones per tal de respectar sempre l’aforament màxim assenyalat per la normativa (d’una persona per cada 2,5m2).
 • Cal seguir les indicacions d’entrada i sortida, així com els recorreguts indicats, mantenint sempre la distància interpersonal de 1,5m.
 • És obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut. Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans.
 • Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, cal que utilitzin desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.
 • Les persones hauran d’entrar d’una en una als lavabos, excepte aquelles persones que requereixin assistència, que podran fer-ho amb un acompanyant.
 • No es pot menjar ni beure al cementiri.
 • En el cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que les facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.

CEMENTIRI DE PALLEJÀ

Des del passat dissabte 23 i fins al dia 1 de novembre, els equipaments romandran oberts de 9 a 18 hores.

Amb motiu de la proximitat de Tots Sants, l’Ajuntament ha decidit ampliar els horaris dels cementiris municipals, per a facilitar-hi l’accés a les persones que vulguin anar-hi a visitar les restes dels seus difunts, com és tradició en aquestes dates. Des de dissabte dia 24 d’octubre i fins al dia 1 de novembre, dia en què se celebra pròpiament la festivitat de Tots Sants, els equipaments romandran oberts de les 9 a les 18 hores.

Des de la Generalitat de Catalunya es fan arribar un seguit de recomanacions per evitar aglomeracions i garantir el compliment de les mesures de prevenció davant la COVID-19. Es recorda que és obligatori l’ús de mascareta, que cal mantenir la distància de seguretat i complir amb les mesures d’higiene de mans. Així mateix, no es pot menjar ni beure als cementiris i és important limitar el temps d’estada.

CEMENTIRI D’ESPLUGUES

El Cementiri Municipal d’Esplugues amplia l’horari per Tots Sants de manera que obrirà tots els dies també per les tardes entre dissabte 24 d’octubre i diumenge 1 de novembre. L’horari durant tots aquests dies serà de 8.30 a 19 hores.

Amb motiu de la pandèmia de Covid-19 i de les actuals mesures de restricció, l’aforament total del recinte es redueix a 286 persones. Personal voluntari de Protecció Civil farà control d’accés i, a més, s’establirà un circuit d’entrada i sortida a l’interior.

A més, s’aplicaran mesures de prevenció anti-Covid, com instal·lació de gel hidroalcohòlic a l’entrada, s’incrementarà la neteja als lavabos i a l’escala que permet l’accés als nínxols de la part superior, així com també als serveis i a la capella, entre d’altres. I el dia 1, es farà presa de temperatura a l’entrada.

CEMENTIRI DE SANT VICENÇ DELS HORTS

Del 26 d’octubre al 2 de novembre l’equipament obrirà de 9 a 18 h, i hi haurà una porta d’accés i una altra de sortida 

El cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris i des del dilluns 26 d’octubre fins el dissabte 2 de novembre obrirà de 9 a 18 h. Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia especial a la Capella dels Màrtirs del cementiri.

També s’aplicaran diversos canvis per tal d’assegurar que es mantenen les mesures preventives pel coronavirus. Per exemple, hi haurà una porta d’entrada i una de sortida, i es controlarà l’aforament per evitar aglomeracions. Totes les persones hauran de portar mascareta i mantenir les distàncies mínimes, i no es permetran grups de més de 6 persones. Tot això queda a l’expectativa que la Generalitat o el govern central puguin endurir les restriccions, per tant en cas que hi hagi canvis s’informarà degudament.

Enguany s’han fet millores a l’equipament, en concret s’ha repintat les façanes exterior i interior, i també s’ha arranjat l’enjardinament. Es demana als veïns i veïnes que les ofrenes florals siguin naturals per a facilitar l’eliminació de residus. També s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

Per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir el SantviBus 3, que té una parada a la mateixa porta. Recordeu, però, que el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús. Per altra banda, les persones que vulguin anar a visitar el cementiri comarcal Roques Blanques del Papiol, poden consultar l’accés amb transport públic des  del seu lloc web .

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina  www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori. L’horari d’atenció també serà especial el 31 d’octubre i l’1 de novembre: de 9 a 13.30 h.

CEMENTIRI DE SANT JUST

El cementiri amplia el seu horari d’obertura: els dies 26 i 27 d’octubre, i l’1 de novembre, de 9 a 18 h. Es demana que les visites siguin esglaonades, evitar les hores punta i, en la mesura del possible, evitar la visita el dia 1 de novembre. S’hi haurà d’accedir amb mascareta i seguint les mesures de seguretat que s’indiquen a l’equipament. Aquest any, també degut a la pandèmia, no se celebrarà cap acte al cementiri. 

S’adoptaran mesures de neteja i desinfecció periòdica de les instal·lacions, amb especial atenció a les zones i espais d’ús comú i a les superfícies, materials i equipaments de contacte més freqüents. 

Es recomana realitzar ofrenes florals naturals per respectar el medi ambient, així com no utilitzar gerros en els quals l’aigua pugui estancar-se, amb la voluntat de contribuir a reduir la proliferació del mosquit tigre.

Al cementiri municipal es fan actuacions de manteniment per tal de tenir-lo en les millors condicions. Aquest any s’ha dut a terme la reparació dels teulats dels blocs de nínxols amb tela asfàltica; l’ampliació de les voreres de les agrupacions; la pintura de la façana exterior i la construcció de noves sepultures per a cendres.

Els horaris de visita i l’accés a l’equipament estan sotmesos a les mesures sanitàries derivades de la COVID que aquests dies estiguin vigents.

CEMENTIRI DE SANT CLIMENT

El Cementiri Municipal, amb motiu de la Festa de Tots Sants obrirà les seves portes amb les màximes mesures de seguretat per la Covid-19

HORARI “TOTS SANTS” 

Dia 2425, 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2020:

Matí: 9:00h a 14:00h
Vesprada: 15:30h a 18:00h

A causa de la situació actual, s’estableixen les següents mesures per accedir al cementiri:

 • Aforament limitat. L’accés al cementiri estarà regulat i, per tant, es permetrà accedir sempre i quan no se superi l’aforament màxim. Si es dóna el cas, s’accedirà a mesura que aquest aforament descendeixi.
 • Es demana que, en la mesura del possible, es redueixi el temps d’estada i visita al cementiri, que serà de 45 m com a màxim.
 • Es demana que es vingui d’una manera esglaonada, intentant no accedir a les hores de màxima afluència per evitar aglomeracions.

Recordar:

– Espereu el vostre torn en aquest espai fins que sigueu atesos.
– A l’entrada hi haurà un dispensador d’hidrogel que hauran d’utilitzar a l’entrada.
– Cal mantenir sempre la distància de seguretat interpersonal.

CEMENTIRI DE SANT FELIU

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, des del dimecres 28 d’octubre i fins al diumenge 1 de novembre, el cementiri municipal romandrà obert al públic i s’hi podrà accedir sense necessitat de sol·licitar cita prèvia de 9 a 18 h, sense interrupció. La resta de dies, el Cementiri mantindrà el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, dimarts i dijous de 15 a 18 hores, i diumenges i festius de 9 a 14 hores). Pel que fa al transport públic, el servei d’autobús urbà per Tots Sants serà igual que el dels dissabtes i festius.

Es recomana que les visites comencin els dies anteriors o posteriors a l’1 de novembre per tal que siguin el més espaiades possible i sense aglomeracions, així com evitar en la mesura que es pugui les hores punta.

Durant la visita al cementiri de Sant Feliu, que reforça la vigilància i neteja amb motiu de la festivitat de Tots Sants, s’han de seguir les següents recomanacions:

 • Respectar les indicacions sobre l’aforament i la distància interpersonal, seguir les indicacions d’entrades i sortides i els recorreguts indicats circulant per la dreta, i mantenint sempre la distància interpersonal, que serà de 2 metres.
 • És obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per edat o per motius de salut.
 • Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene de mans i distància.
 • En el cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que les facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.
 • Les persones hauran d’entrar d’una en una als lavabos, excepte les que requereixin assistència, que podran fer-ho amb un acompanyant.
 • No es pot menjar ni beure al cementiris.
 • Es recomana, sempre que sigui possible, limitar el temps d’estada i l’ús de bancs i seients.

CEMENTIRI DE CORNELLÀ

Amb motiu de la diada de Tots Sants, l’1 de novembre, l’Ajuntament de Cornellà ha preparat un seguit de mesures especials, encaminades a augmentar la seguretat de totes aquelles famílies que hagin de visitar el Cementiri de Cornellà durant aquests dies.

Entre elles, cal destacar que hi haurà un control d’aforament al recinte, i s’estableixen entrades i sortides diferenciades: s’entrarà per la porta del carrer Ignasi Iglesias, i la sortida serà per l’accés habitual del carrer Josep Fiter.

L’horari del cementiri també s’amplia, entre el dimecres 28 d’octubre i el diumenge 1 de novembre, serà obert de 8.30 a 19.00 hores, per facilitar que les visites es puguin fer escalonadament al llarg de la setmana.

Mesures de seguretat 

 • Control d’aforament
 • Establiment d’entrades i sortides diferenciades entre sí
 • Indicació de recorregut per garantir distància de seguretat d’1.5m
 • Obligatori ús de mascareta i prohibició de beure o menjar
 • Col·locació  de punts dispensadors de gel hidroalcohòlic al costat de cada font i a entrada i sortida del recinte
 • Recomanació als usuaris del temps d’estada a l’interior del recinte
 • Horari d’obertura ampliat de 8.30 a 19h des del dia 28 d’octubre al dia 1 de novembre, ambdos inclosos

Accés de vehicles

Per facilitar la mobilitat a l’entorn del cementiri, la Guàrdia Urbana de Cornellà ha previst un itinerari alternatiu per als vehicles, i ampliar l’espai de vianants al davant de l’accés d’entrada. Aquesta restricció s’aplicarà dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre.

CEMENTIRI DE GAVÀ

Es controlarà l’aforament a l’accés/sortida de divendres 30 a diumenge 1 per evitar aglomeracions

L’Ajuntament de Gavà adapta el dispositiu al cementiri per Tots Sants a les restriccions sanitàries evitar la propapagació de la COVID-19.

 • Nous horaris:
 • Des de dilluns 26 d’octubre i fina a l’1 de novembre, de 8 a 19 hores
 • De divendres 30 d’octubre a diumenge 1 de novembre, es controlarà l’aforament per evitar aglomeracions
 • Entrada i sortida només per l’accés principal de l’avinguda Joan Carles I, i per portes diferenciades
 • Es recomana reduir el temps de estada i avançar la visita a partir del dia 26
 • Es recorda l’obligatorietat de complir amb totes les mesures de seguretat i prevenció: mascareta, higiene de mans, distància interpersonal

CEMENTIRI DE COLLBATÓ

El cementiri municipal romandrà obert de 9 del matí a 6 de la tarda els dies 26, 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1, 2 i 3 de novembre, amb motiu de la Festivitat de Tots Sants.

Amb aquests horaris, es vol facilitar a tots els veïns i veïnes el record dels éssers estimats.

CEMENTIRI DE VILADECANS

El cementiri torna a obrir les portes en horari especial de visita de 9 a 20 h entre el 24 d’octubre i l’1 de novembre, però ho farà amb condicions especials: l’aforament serà de 800 visitants al cementiri vell i 170 al cementiri nou; els grups no podran excedir les 6 persones i les estances hauran de ser de 20 minuts màxim. A més, s’hauran de complir les ja habituals mesures de contenció del virus per accedir al recinte: ús de mascareta, distància de seguretat de 2 metres i rentat de mans abans i després de l’accés. A l’entrada del cementiri es col·locarà gel hidroalcohòlic i al llarg del mateix s’instal·larà cartelleria recordant les recomanacions de contenció de la Covid.

Per tal d’evitar la concentració de persones, enguany no es realitzarà la pregària de difunts. Així mateix, es recomana realitzar la visita en els dies anteriors i posteriors a l’1 de novembre amb el mateix objectiu.

Totes aquestes mesures són susceptibles de canviar si així ho disposa la Generalitat i altres organismes sanitaris competents.

CEMENTIRI DE SANT ANDREU DE LA BARCA

El cementiri municipal tindrà un horari especial amb motiu de la celebració de Tots Sants.

D’aquesta manera, del 26 d’octubre al 30 de d’octubre estarà obert de 10.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h.

El 31 d’octubre de 10.00h a 18.00h i el primer de novembre de 8.00h a 18.00h.

Finalment, el 2 de novembre l’horari serà de 10.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h.

Amb motiu de la pandèmia que vivim, enguany els visitants al cementiri hauran de respectar les indicacions sobre l’aforament en els cementiris de forma que l’ocupació respecti sempre el màxim d’una persona per cada 2,5 metre quadrat.

S’hauran de seguir les indicacions d’entrades i sortides, així com els recorreguts indicats, mantenint sempre la distància interpersonal de 1,5 metres.

Al cementiri hi haurà un recorregut senyalitzat per entrar al recinte i un altre per sorti-ne.

Serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut. Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans.

Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.

Es recomana limitar el temps d’estada al cementiri i també limitar l’ús de bancs i seients que hi pugui haver.

En el cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que les facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.

CEMENTIRI D’ABRERA

En previsió de l’augment d’afluència de visites per la festivitat de Tots Sants, l’horari d’obertura dels tres cementiris del nostre municipi s’amplia del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre fins les 21 hores.

Enguany, a causa de les mesures preses per la prevenció i contenció de la Covid-19, els i les visitants hauran de seguir diverses recomanacions d’autoprotecció.

Recomanacions en els cementiris destinades als i les visitants:

 • És obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut.
 • Seguiu les indicacions d’aforament, les entrades i sortides i recorreguts indicats per l’Ajuntament, mantenint sempre la distància d’1,5 metres.
 • Limiteu el temps d’estada.
 • Es poden dipositar flors en els nínxols respectant les distàncies de seguretat i fent ús de gel hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.
 • No es pot menjar ni beure al recinte.

CEMENTIRI D’ESPARREGUERA

l’Ajuntament com l’empresa Exfun, concessionària del cementiri municipal, recomanen a la ciutadania que les visites als difunts es facin de forma esglaonada entre el proper dilluns, 26 d’octubre, i el dia 2 de novembre amb l’objectiu que aquestes siguin el més espaiades possibles i no es produeixin concentracions. També s’ha reforçat la neteja i desinfecció dels espais i s’han delimitat els recorreguts per a donar compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

A causa del nou repunt de casos de coronavirus, el cementiri ha reforçat els protocols a seguir durant la propera festivitat de Tots Sants amb la finalitat d’afavorir que els accessos al recinte i la circulació de persones en el seu interior es facin amb totes les mesures preventives possibles. Per aquest motiu, s’han ampliat els horaris d’obertura i tancament de la instal·lació per tal de facilitar les visites i es recomana a la població que, per tal d’evitar aglomeracions, totes aquelles persones que tingui previst visitar els seus difunts per Tots Sants ho facin de forma esglaonada al llarg de la propera setmana. El cementiri estarà obert de dilluns 26 a divendres 30 d’octubre de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda; dissabte 31 d’octubre, l’horari serà de 10 del matí a 6 de la tarda; el diumenge 1 de novembre, dia de Tots Sants, s’obrirà de 8 del matí a 6 de la tarda; i dilluns 2 de novembre, Dia dels Difunts, es podrà visitar de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

Per a poder controlar l’aforament, s’establirà un accés d’entrada i un altre de sortida del recinte degudament senyalitzats i hi haurà subministrament de gel hidroalcohòlic a l’entrada. A més, Exfun ha contractat personal de seguretat pels dies 31 d’octubre i 1 de novembre, quan es preveu que hi hagi un major nombre de visitants, amb la finalitat de controlar l’accés i l’aforament del recinte. També es recorda a la ciutadania que cal complir les mesures d’higiene i prevenció fixades per les autoritats sanitàries: l’ús obligatori de la mascareta, respectar la distància de seguretat entre persones usuàries, evitar el contacte social així com la formació de grups, principalment davant de les sepultures, i limitar el temps d’estada en el cementiri, evitant passejos pel recinte. Per tal d’evitar aglomeracions, Exfun ha suspès també els concerts de música clàssica que havia previst fer durant la festivitat.

El regidor de Salut Pública de l’Ajuntament d’Esparreguera, Emmanuel Ortí, ha demanat a la ciutadania que “respecti totes les mesures de seguretat i, sobretot, que esglaoni les visites i no s’esperi al dia de Tots Sants per anar al cementiri, sabem que per a molta gent és un dia especial, de record dels seus, però aquest any la situació sanitària fa que haguem de prioritzar la seguretat per davant de tot”. Per a garantir-la, l’empresa Exfun també ha incrementat el servei de neteja i desinfecció del cementiri, amb especial atenció al mobiliari urbà, passamans, bancs i escales. D’altra banda, el consistori està valorant si caldrà reforçar el servei de bus urbà, que normalment ampliava la seva freqüència de pas durant el dia de Tots Sants, perquè el fet d’esglaonar les visites al llarg de tota la setmana disminuirà el nombre de visitants el dia 1 de novembre.

CEMENTIRI MOLINS DE REI

Horari del Cementiri Municipal

 • 24 i 25 d’octubre, de 9:00 a 18:00 h ininterrompudament.
 • 30 d’octubre, de 9:00 a 13:00 h. i de 15:00 a 18:00 h.
 • 31 d’octubre i 1 de novembre, de 9:00 a 18:00 h. ininterrompudament.

Missa de difunts

2 de novembre, a les 11 hores, davant de la Capella del Cementiri Municipal (Pl. Sant Miquel).

Servei especial de bus al Cementiri el 31 d’octubre i 1 de novembre

Des de les 8.30 fins les 18.15 h. Primera sortida, a les 8.30 h (Riera Bonet). Darrera sortida, a les 18.35 h (Cementiri). La freqüència de pas serà cada 30 minuts. Aquest servei és de pagament.

CEMENTIRI DE SANT JOAN DESPÍ

Del 24 d’octubre al 2 de novembre, el cementiri municipal de Sant Joan Despí ampliarà el seu horari d’obertura amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Atesa la situació sanitària, s’establiran mesures i recomanacions de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

L’horari extraordinari de Tots Sants del cementiri municipal serà el següent:

 • Dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre, de 9 a 13 i de 15 a 17 h
 • De dimarts 27 a divendres 30 d’octubre, de 9 a 14 i de 15 a 18 h
 • Dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre, de 9 a 14.30 i de 15.30 a 18 h
 • Dilluns 2 de novembre, de 9 a 14 i de 15 a 18 h

Donada la situació sanitària provocada per la COVID-19 i seguint les recomanacions de Protecció Civil, s’aplicaran diferents mesures per tal de garantir les condicions de seguretat i higiene.

D’aquesta forma, s’establirà un aforament màxim en relació a la superfície del cementiri. Per evitar aglomeracions i cues, seguiu les indicacions del personal, tant a l’entrada com dins del cementiri; no deixeu la visita per als dies de més afluència i limiteu el temps d’estada a l’estrictament necessari. En funció de la zona a visitar, s’establiran diferents accessos i recorreguts.

Per visitar el cementiri, caldrà seguir les mesures de seguretat i higiene: utilitzar mascareta; mantenir la distància de seguretat; fer ús del gel hidroalcohòlic en utilitzar elements comuns com les escales i abans i després de fer l’ofrena floral, i utilitzar les papereres per abocar-hi els residus, que no s’han de deixar a terra. Les instal·lacions i els elements d’ús comuns es desinfectaran abans de començar cada jornada i al migdia.

CEMENTIRI DE TORRELLES

Davant la festivitat de l’1 de novembre, es donen un seguit de recomanacions per evitar aglomeracions i minimitzar el risc de contagi

Amb motiu de la proximitat de Tots Sants, l’Ajuntament ha decidit ampliar els horaris del cementiri municipal, per a facilitar-hi l’accés a les persones que vulguin anar-hi a visitar les restes dels seus difunts, com és tradició en aquestes dates. Així, els dies 24, 25 i 31 d’octubre i el dia 1 de novembre, dia en què se celebra pròpiament la festivitat de Tots Sants, l’equipament romandrà obert des de les 9 a les 18 hores.

Així mateix, des de la Generalitat de Catalunya es fan arribar un seguit de recomanacions per evitar aglomeracions i garantir el compliment de les mesures de prevenció davant la COVID-19.

Als cementiris, s’estableix un control de l’aforament i, sempre que sigui possible, s’han d’habilitar entrades i sortides diferenciades, establint recorreguts per evitar que les persones es trobin i garantir que es respecti la distància interpersonal d’1,5 metres. S’adoptaran mesures de neteja i desinfecció adequades al nombre d’usuaris i usuàries de la instal·lació, fent especial atenció a les zones i espais d’ús comú. Es recorda que és obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte. Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols però sempre mantenint les mesures d’higiene abans i després de l’ofrena. Es posarà a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic o desinfectants en llocs accessibles. Es reforçarà la neteja i desinfecció del serveis. Es recorda que no es pot menjar ni beure als cementiris i que cal limitar el temps d’estada.

CEMENTIRI DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Per tal de facilitar la visita del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants, del 24 d’octubre al 8 de novembre s’amplia l’horari en què es pot visitar el Cementiri Municipal per retre homenatge als difunts. Atès que ens trobem en la segona onada de la pandèmia s’han establert tot un seguit de mesures preventives per evitar contagis.

Per tal de respectar l’aforament, es recomana evitar la visita al cementiri el dia 1 de novembre, en les hores punta entre les 11:00 i les 13:00 h i els caps de setmana, donat que és quan es preveu més afluència de persones.

Cal limiteu el temps de visita fins a un màxim d’1 hora, i les ofrenes de flors als difunts cal que les faci una sola persona, que serà qui col·loqui les flors al nínxol.

Horari especial Tots Sants
Del 24 d’octubre al 8 de novembre
· Feiners de 9:30 a 18:00 h
· Festius i dia dels difunts: de 9:00 a 18:00 h

Horari especial per persones vulnerables i persones amb mobilitat reduïda:
· Matins de 9:30 a 10:30h

Els dies 24, 25 i 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre, hi haurà servei de suport i assistència a les persones visitants.

Per tal de garantir la seguretat, cal respectar les mesures sanitàries:

 • L’ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar-hi. També abans i després d’utilitzar l’escala o tocar algun altre material.
 • Mantingueu la distància de 1’5 m entre persones.
 • Respecteu els circuits d’entrada, sortida i circulació que s’indiquen.
 • Resta prohibit menjar o beure dintre del recinte del cementiri.
 • No és permès grups de més de 6 persones.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here