Els treballadors denuncien que l’empresa no respecta les mesures de prevenció de riscos laborals i l’acomiadament d’un treballador de seixanta-tres anys després d’un accident laboral. 

Els treballadors i treballadores s’han concentrat a les 7 del matí davant el centre de treball. 

El comitè d’empresa del centre de treball que Elecnor té a Sant Feliu de Llobregat ha convocat dues jornades de vaga de vint-i-quatre hores els propers dies 2 i 3 de novembre perquè l’empresa no respecta les mesures de prevenció de riscos laborals i per denunciar també l’acomiadament d’un treballador de seixanta-tres anys, després de patir un accident laboral.

El dilluns 2 de novembre, els treballadors i treballadores s’han concentrat des de les 7 h a les portes del centre de treball (carrer de la Indústria, 20) per reivindicar la readmissió del company acomiadat i unes condicions de treball dignes i segures.

El dimarts 3 de novembre traslladaran la protesta davant la seu d’Endesa a Barcelona (avinguda de Vilanova, 12), on es concentraran entre les 11 i les 12 h.

El sindicat CCOO d’Indústria de Catalunya dona suport a la vaga i a les reivindicacions de la plantilla i exigeix a Elecnor el compliment estricte de les mesures de prevenció i seguretat necessàries per al desenvolupament de l’activitat del seu personal, que es dedica al manteniment de les instal·lacions i la xarxa elèctrica d’Endesa.

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here