El Consell Comarcal, en el marc del projecte Xarxa de Productes de la Terra 2020, ha organitzat una sessió de networking virtual, en la qual empreses de la comarca que elaboren mel, vi, ratafia, pastisseria i torrons, oli, conserves, pollastre pota blava i derivats i vi escumós,  s’han pogut trobar amb empreses que comercialitzen productes de proximitat per explorar oportunitats comercials.

El Baix Llobregat és una comarca diversa també en la producció d’elaborats agroalimentaris, que permeten diversificar la producció agrària i avançar en la cadena de valor del producte. Des del Consell Comarcal es vol donar suport tant als elaboradors locals com a les empreses que comercialitzen productes locals, per tal que totes elles surtin reforçades fruit dels contactes fets en aquestes sessions de trobada.

La sessió ha estat dinamitzada per l’empresa Raiels SCCL, i és el primer cop que a la comarca es fa en format virtual. La Xarxa de Productes de la Terra compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i aquesta acció compta també amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Font Consell Comarcal Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here