Les sessions estan enfocades per a tots els grups d’edat mentre duri el tancament de les instal·lacions esportives, Les instal·lacions esportives romandran tancades fins a, com a mínim, el 13 de novembre

Complint amb la Resolució de la Generalitat, des del passat divendres i fins al pròxim 13 de novembre, les instal·lacions esportives restaran tancades, i per tant no es podran dur a terme les activitats presencials als Serveis Esportius Municipals. A partir de demà, 3 de novembre, es tornaran a oferir sessions en línia d’activitat física a través de Youtube.

Com ja va succeir durant el confinament de març, abril i maig, a partir de demà, dimarts 3 de novembre,  i mentre siguin vigents les mesures aprovades pel govern de la Generalitat el passat dijous 29 d’octubre, es tornaran a oferir les sessions esportives a través del canal Youtube d’Esports Molins de Rei (https://bit.ly/3eyGZQZ).

De dilluns a divendres, s’oferiran classes per a totes les edats, amb l’objectiu de mantenir la condició física i gaudir d’una estona d’entreteniment, al canal d’activitat física oficial de Molins de Rei.

A més a més, diàriament es publicarà una sessió exprés pel treball específic de diferents grups d’edat, i dos dies a la setmana els nens i les nenes que tinguin més de 4 anys rebran sessions de jocs i activitats extraesportives.

D’aquesta manera, tots els molinencs i molinenques, des dels més menuts fins als més adults, tindran disponibles les instruccions per proporcionar al cos una bona dosi de salut.

Font: aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here