El guardó valora el treball fet pel centre educatiu de Sant Boi, desde l’esport i altres activitats, al voltant dels hàbits saludables

L’alcaldessa Lluïsa Moret i el president del Consell Esportiu del Baix Llobregat ( CEBLLOB ) Salvador Valls han lliurat aquest dijous el guardó de la 1a edició dels Premis d’Hàbits Saludables a l’Escola Benviure de Sant Boi. El guardó valora el treball fet pel centre al voltant de la promoció dels hàbits saludables en el marc de l’esport i altres activitats educatives.

A l’hora de la concessió del premi (1.500 euros) a l’escola Benviure, s’han tingut en compte molt especialment la setmana dedicada al projecte municipal SantBoiSà (promoció dels hàbits saludables entre els nens i les nenes i les seves famílies), les olimpíades saludables i els jocs de pati i altres iniciatives de caràcter cooperatiu i comunitari. A Sant Boi, aquesta primera edició dels premis del Consell Esportiu també van comptar amb la participació de l’escola Casablanca.

L’alcaldessa Lluïsa Moret ha recordat l’aposta del municipi com a ciutat saludable i ha felicitat l’escola pel premi i “pel treball realitzat i l ’exemple que significa aquest projecte educatiu per a Sant Boi i la comarca ”. També s’ha referit a la convocatòria dels premis del Consell Esportiu del Baix Llobregat com a “una molt bona iniciativa per potenciar els hàbits saludables en el marc dels valors de l’esport en el treball educatiu”.

El president del CEBLLOB Salvador Valls ha destacat el ” compromís del Consell Esportiu amb la salut de les persones més joves i el caràcter proactiu de l’entitat i el seu equip tècnic”. Així mateix, Valls ha ressaltat que “la inclusió de l’escola en el projecte SantBoiSà ha estat clau per a la seva elecció, així com la seva participació en les olimpíades saludables i les activitats cooperatives i comunitàries organitzades per l’Ajuntament”.

Per la seva banda, la directora de l’escola Benviure Mª Asunción Gazuya ha compartit amb el professor d’Educació Física del centre, Héctor Alcón, l’agraïment al CEBLLOB pel premi. i ha destacat el caràcter transversal de les accions i en el foment de les conductes per fomentar la salut i la sostenibilitat.

Els Premis d’Hàbits Saludables del CEBLLOB tenen l’objectiu d’impulsar i donar suport a projectes que contribueixin a la millora general de la salut, l’educació en valors i el foment de la igualtat d’oportunitats. Aquests premis estan dotats amb 3.000 euros, que aquest any han estat repartits entre el SAMC de Cornellà i l’escola Benviure de Sant Boi.

Font: aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here