La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalia ha guanyat tres dels quatre premis als quals optava a la gala dels guardons Grammy llatins. Els guardons, que s’han conegut durant la pregala, són Millor Cançó Urbana i Millor Fusió/Interpretació Urbana per ‘Yo por ti, tu por mi‘ amb la col·laboració d’Ozuna, i Millor Vídeo Musical versió curta per ‘TKN‘, amb el cantant de rap Travis Scott. La quarta categoria a la qual optava era Millor Cançó de Pop/Rock per ‘Dolerme‘.

Pel que fa a Rosalia, en la categoria de Millor Fusió/Interpretació Urbana s’enfrontava a noms com Bad Bunny, J. Balvin o Ricky Martin.

A la categoria de Millor Cançó Pop/Rock, ‘Dolerme‘ s’enfrontava a Fito Páez per ‘La canción de las bestias‘, a Conociendo Rusia per ‘Quiero que me llames‘, a Draco Rosa i Jaime Sabines per ‘Quiero vivir‘ i a Los Mesoneros per ‘Últimas palabras‘.

Rosalia i Magrané no eren l’única participació catalana als Grammy llatins. També hi competeix Aitana en la categoria de Millor Àlbum Vocal Pop amb ‘Spoiler‘. Va debutar l’any passat en aquesta gala nominada a millor artista, un premi que no es va endur. Va pujar a l’escenari, però, per interpretar ‘Mi persona favorita‘ d’Alejandro Sanz.

L’encarregat de dirigir la gala havia de ser el cantant i actor mexicà Carlos Rivera però, per proximitat amb un cas de coronavirus, va decidir cancel·lar la seva participació. Les actrius Ana Brenda Contreras i Yalitza Aparicio i el cantant Víctor Manuelle han sigut les mestres de cerimònies.

Font: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here