Ja és Nadal a Gavà. Un Nadal diferent, però de ben segur, entre tots i totes farem que aquestes dates entranyables siguin tan màgiques com ho són sempre.

Gavà llueix més guarnida que mai. Set grans arbres i més llums perquè l’ambient nadalenc ompli la ciutat.

La situació actual ens obliga ser molt curosos. D’aquí, que hàgim cancel·lat les Festes de Sant Nicasi, que tradicionalment donen la benvinguda al Nadal, i que la programació adapti el seu format per gaudir de les cites més tradicionals amb propostes a l’aire lliure i a tots els barris, amb la mirada posada especialment en els més petits.

Així, els nens i nenes podran dipositar les seves cartes als Reis en les bústies màgiques que trobaran per tota la ciutat. I com cada any, visitar la Clau de la Ciutat i demanar la vareta lluminosa que guiarà Ses Majestats els Reis de l’Orient fins a Gavà.

Perquè els Reis Mags no hi faltaran a la seva cita, i faran un recorregut en cotxe per diferents barris i carrers perquè els menuts puguin saludar-los des de casa.

Un consell: seguiu fil per randa els consells que l’Herald ens donarà a través de les xarxes municipals durant aquests dies per preparar-nos per a les festes i per a la nit més il·lusionant de l’any.

És hora de viure el Nadal a Gavà. I és hora també de comprar al comerç de Gavà, per qualitat, per proximitat, per sostenibilitat i pel seu tracte personalitzat. Hi trobareu tot allò que necessiteu per celebrar, regalar i compartir amb qui més estimeu. Així que no ho dubteu, acosteu-vos a les botigues o connecteu-vos a la plataforma mésquemaigava.cat, on també trobareu a un clic el tradicional Mercat de Nadal.

Més que mai, us desitjo Bon Nadal i Feliç 2021!

Raquel Sánchez
Alcaldessa de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here