L’equip castelldefelenc, format per jugadors amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit, va guanyar el passat cap de setmana el campionat de la Lliga Nacional de futbol 7 organitzat per la Federación Española de Deportes de personas con parálisis cerebral y daño cerebral adquirido.

L’equip castelldefelenc del Disport FC, format per jugadors amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit, es va proclamar el passat cap de setmana campió de la Lliga Nacional de futbol 7 que organitza la Federación Española de Deportes de personas con parálisis cerebral y daño cerebral adquirido.

Després d’una aturada de la competició obligada per la pandèmia de la COVID-19, la fase final del campionat es va poder disputar al Camp del Clot de la Mel (Barcelona). En aquesta final a quatre hi van participar els equips del Disport FC, l’Adiam de Pineda de Mar, l’Amdda Málaga i la selecció d’Extremadura.

A la semifinal, el Disport va guanyar amb claredat a la selecció d’Extremadura per 5 – 1 i a la final es va veure les cares amb l’Amdda Málaga. El partit va ser molt igualat i els malaguenys es van arribar a posar dos cops per davant al marcador (1 – 0 i 2 – 1). Malgrat això, el Disport FC es va saber refer i va empatar a 2 i, quan el matx estava a punt d’acabar, va aconseguir marcar el definitiu 3 – 2 que li donava el triomf i el campionat de lliga nacional.

Des d’aquí, la nostra enhorabona al club, els seus jugadors i les seves famílies.

Font: Aj. Castelldefels