Els Reis d’Orient arribaran un any més a Sant Just, el vespre del 5 de gener. Enguany, degut a les mesures derivades de la Covid-19, l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient canvia de format i, en comptes de la tradicional cavalcada, rebran els infants de Sant Just en tres punts estàtics del municipi: la plaça Camoapa, el Parc Maragall i el Parc Iulia Quieta.

Per tal d’evitar aglomeracions, l’Ajuntament ha habilitat un sistema online de cita prèvia en què els infants poden triar el seu Rei preferit i l’escenari on el volen veure. L’entrada a l’espai on hi haurà els Reis d’Orient es farà en torns de 15 minuts, seguint l’horari de la cita prèvia demanada, entre les 17 i les 21 h.

Per tal de garantir el bon funcionament de l’activitat, cal complir la normativa següent:

  • Els infants hauran d’accedir a l’espai acompanyats d’una persona adulta.
  • Els infants només es poden inscriure per a un espai i un Rei.
  • Només poden assistir un màxim de dues persones adultes per infant i també s’han de registrar.
  • Les reserves són de fins a un màxim de 5 membres d’una mateixa unitat de convivència.
  • En el control d’accés es prendrà la temperatura a les persones assistents i es requerirà, en tot moment, l’ús de mascareta.
  • Hi haurà una cua per accedir a cadascun dels Reis Mags. Un cop dipositada la carta a la bústia del Rei seleccionat, es pregarà a les persones assistents que surtin ordenadament del recinte evitant aglomeracions.
  • Durant la tarda del 5 de gener, Ràdio Desvern retransmetrà en directe pel seu perfil d’Instagram l’arribada dels Reis a Sant Just i l’entrega de la clau màgica que obre les portes de totes les cases. A partir de l’arribada, s’obrirà una activitat de la Nit de Reis a les xarxes per participar en un sorteig d’un val de 100€ bescanviable en un comerç o servei de Sant Just Desvern.

Campanya “Cap infant sense joguina”

Fins al 3 de gener podeu col·laborar en la campanya solidària “Cap infant sense joguina” comprant vals de 5€ en diversos establiments comercials adherits a la campanya. La recaptació es destinarà a comprar objectes de regal, nous i adequats a les edats, per a infants de famílies de Sant Just en risc d’exclusió social.

Establiments adherits a la campanya “Cap infant sense joguina”:

Cal Llibreter
Jeanine Patchwork
Papereria Escrivà
Cistelleria Ballart
Tutu Barcelona
La Vie en Papier
Papereria Neki

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here