El passat dimarts 22 de desembre va tenir lloc la cloenda de la campanya promoguda per Ecovidrio i la UES amb el suport de l’Ajuntament

El dimarts 22 de desembre es va posar el punt final a la campanya “Recicla vidre i marca”, una iniciativa d’Ecovidrio i la UES, amb el suport de l’Ajuntament, en què Sant Boi va recollir 2.500 kg de vidre, el pes del primer equip del club de rugbi santboià. A l’acte, Ecovidrio ha fet donació de 1.500 euros per contribuir a les despeses de l’esport base.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, el president de la Unió Esportiva Santboiana, Miquel Martínez, i la gerent de zona d’Ecovidrio a Catalunya, Silvia Mayo.

Lluïsa Moret va donar les gràcies per ” una aliança molt productiva que ha treballat per incorporar la recollida selectiva com a element fonamental en la lluita contra el canvi climàtic”. L’alcaldessa ha destacat també que aquest és ” un exemple per a Sant Boi , en el marc de l’estratègia de ciutat sostenible i saludable”

La campanya demanava a la ciutadania que diposités els envasos de vidre en els tres contenidors decorats expressament situats a l’Estadi Baldiri Aleu, la plaça de la República i la plaça de Catalunya.

La iniciativa es va posar en marxa el passat 15 de febrer. Encara que es va haver de suspendre a causa de la situació sanitària, els santboians i les santboianes han mostrat el seu compromís amb el reciclatge durant aquests mesos . Ho demostra el fet que, a final de novembre, la recollida d’envasos de vidre va ser un 7,4% superior que durant el mateix període de 2019. Aquest fet també ha estat possible gràcies a la tasca realitzada pels serveis municipals durant la pandèmia.

L’any 2019 es van recollir, a Sant Boi, un total de 1.279 tones d’envasos de vidre, una xifra que esdevé una mitjana de 15,3 kg per persona.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here