Adreçat a persones en situació d’atur o de precarietat laboral

Des de dimarts 29 de desembre de 2020, el Centre de Promoció Econòmica posa a la disposició de les persones que requereixen orientació professional una nova edició del programa Ubicat.

Es tracta d’un programa  d’orientació laboral, acompanyament a la inserció i suport ocupacional que es desenvolupa amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Empleo y Seguridad social – Servicio Público de Empleo Estatal

Es contemplen actuacions ocupacionals de tres tipus:

  • Orientació sociolaboral
  • Coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral.
  • Recursos per a la capacitació del personal tècnic.

Les persones destinatàries del programa són aquelles que estan en situació de desocupació, (preferentment  de llarga durada), les persones inactives  envers la recerca de feina, i les persones treballadores, que tot i estar en actiu, es troben en una situació de precarietat laboral.

Atenció personalitzada i flexible.

L’objectiu general del Programa Ubicat és atendre a cada participant de manera personalitzada combinant accions individuals i/o grupals per tal d’analitzar l’ocupabilitat de cadascuna d’elles i ajudar-les a definir el seu projecte professional  així com el retorn al mercat de treball.

Inscripció.

Per a participar en el programa UBICAT cal estar registrat/da a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació. Les persones interessades en formar part del Programa poden adreça-se al Centre de Promoció Econòmica trucant al telèfon 934786878 o per e-mail a slo@elprat.cat

Font: aj. Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here