A partir de dimarts 12 de gener s’inspeccionaran les botigues i els bars i restaurants

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una campanya per garantir que els productes que es compren o consumeixen a la ciutat reuneixen les garanties de qualitat desitjables.

A partir del dimarts 12 de gener, un equip d’inspectors en matèria de seguretat alimentària visitaran els més de 260 establiments d’aquestes característiques que hi ha a la ciutat per assegurar-se que els productes que es comercialitzen reuneixen els mínims necessaris.

Aquest programa vigila i controla dels establiments alimentaris de la ciutat, el seu estat d’higiene i el compliment de la normativa sanitària.

El seu objectiu és que els aliments que es compren o consumeixen a Sant Andreu siguin saludables i no suposin un risc per a la salut de la ciutadania.

Els inspectors alimentaris assessoraran als responsables dels comerços o establiments de restauració perquè puguin complir i/o adequar el negoci a la normativa sanitària vigent.

També s’ofereix formació en matèria d’higiene alimentària, autocontrols i al·lèrgens alimentaris per a les persones manipuladores d’aliments que treballin en un establiment de la ciutat, amb la finalitat de garantir les bones pràctiques higièniques durant la jornada de treball.

Font: Aj. Sant Andreu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here