Durant el matí d’ahir dilluns la Policia Local de Sant Feliu va intervenir en una nau del Polígon Industrial Masor després de ser alertada per l’actitud de tres individus que semblaven voler assaltar una nau industrial.

Durant la intervenció, on va detenir-se a dos dels tres assaltants, el cos de seguretat local va detectar que a l’interior de la nau hi havia activitat delictiva, en concret una plantació de marihuana.

Immediatament va procedir-se a la inspecció de l’interior i l’edifici, i en verificar-se l’activitat delictiva van detenir-se també a 4 persones que hi havia a l’interior de l’emplaçament, que havien estat retingudes pels assaltants, i que eren els responsables de la plantació.

En aquell mateix moment va posar-se el cas en coneixement de Mossos d’Esquadra, que van donar suport a l’operatiu per a detenir a l’assaltant que havia fugit, amb un efectiu aeri i suport terrestre; i així va procedir-se a l’última de les set detencions.

Així doncs, les investigacions prèvies apunten a que els primers detinguts eren assaltants que sabien que hi havia una plantació de marihuana a la nau, i que la resta de detinguts son els responsables de la mateixa plantació.

Encara no s’han tancat diligències per part de la Policia Local de Sant Feliu i en aquests moments els Mossos d’Esquadra estan desenvolupant una investigació al respecte.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here