Aquest dimarts el Barça ha fet oficial una noticia que ja s’havia escampat feia dies: el pivot de Sant Boi, de quaranta anys, torna al club en el que va començar a jugar amb setze anys. L’any 2001 va deixar el Barça per anar a jugar a la NBA.

Ara, després d’una lesió en el peu esquerre que l’ha mantingut apartat del joc durant quasi dos anys s’incorpora al F.C Barcelona de basquet  amb la intenció de col·laborar a que el club blaugrana guany la Lliga i l’Eurolliga, després d’haver guanyat la final de la Copa davant el Real Madrid.

Segons sembla, la intenció de Gasol és recuperar la forma que li hauria de permetre participar als Jocs Olímpics de Tokio a partir del 23 de juliol.

Gasol ha fet un tuït en el que es declara “molt feliç de tornar al Barça”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here