Wayne Griffiths, president de SEAT, ha confirmat aquesta setmana que les converses amb el Govern per a la fabricació d’un vehicle elèctric a la planta de Martorell, a la nostra comarca, estan força avançades. Giriffiths no va descartar que l’anunci de l’acord pugui produir-se “ en unes setmanes”.

El cotxe que es fabricaria seria un model petit de la gama d’elèctrics prevista pel grup Wolkswagen, que començaria a ser produït previsiblement l’any 2025.

El president de SEAT també va apuntar que Martorell podria acollir el muntatge de bateries, ja que reclama que aquesta instal·lació s’ubiqui a prop de la planta que l’empresa gestiona a la ciutat del Baix Llobregat nord.

Les declaracions de Griffiths es van produir durant una trobada telemàtica per commemorar el tercer aniversari del llançament de la marca esportiva Cupra i representen una alenada d’optimisme de cara al futur industrial del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here