A partir d’aquest dilluns 1 de març la ciutadania del Baix Llobregat continuarà confinada perimetralment dins la comarca. Així ho ha decidit el PROCICAT  aquest passat divendres, que alhora ha optat per suavitzar algunes de les mesures en vigor: es permet l’obertura dels centres comercials amb un 30 per cent de l’aforament de dilluns a divendres, així com la dels establiments de més de 400 metres quadrats tot i que hauran de tenir oberta aquesta superfície com a màxim, unes decisions que afecten a superfícies comercials ubicades al Baix LLobregat.

També s’han flexibilitat una mica algunes mesures aplicades a instal·lacions esportives: els gimnasos podran fer activitats grupals al 30 per cent del seu aforament i a l’aire lliure i les piscines podran utilitzar el 50 per cent de la seva capacitat. També es permet que els grups escolars facin sortides amb pernoctació, per exemple per anar a esquiar.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que es mantenen la majoria de les restriccions fins el 8 de març per tal de “no perdre el control de l’epidèmia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here