Aquest diumenge 7 de març es celebren les eleccions per elegir president del F.C Barcelona. Han estat triades sis seus electorals on els socis i sòcies podran exercir el seu dret de vot: Barcelona ( Camp Nou i Palau Blaugrana), Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra.

Inexplicablement la Comissió Gestora no ha pensat en convertir la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ubicada a Sant Joan Despí, a tocar de Sant Feliu de Llobregat, en seu electoral.

El fet que el Govern de la Generalitat, a través del PROCICAT no hagi aixecat el confinament comarcal ni hagi aplicat algun tipus de permís especial de desplaçament per a exercir el dret a vot privarà a un bon grapat de socis i sòcies del Baix Llobregat de poder participar a les eleccions. És ben cert que es podia votar per correu, però alguns socis de la comarca s’han queixat, a través dels mitjans de comunicació, de que estaven convençuts de que podrien votar presencialment i no varen sol·licitar a temps el vot per correu. Són molts els que es pregunten com és possible que la Comissió Gestora no hagi aprofitat les instal·lacions de Sant Joan Despí per a facilitar el vot en una comarca on viuen més de vuit-centes mil persones: una nova mostra del centralisme barceloní dels actuals directius del Barça.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here