Aquest dilluns, 8 de març, entren en vigor durant una setmana alguns canvis en les mesures anticovid. Els ciutadans i ciutadanes dels Baix Llobregat continuaran confinats dins els límits comarcals: no s’han atès les demandes de sectors que demanaven que l’àmbit del confinament fos metropolità per permetre desplaçaments a Barcelona i viceversa.

Però el PROCICAT ha aprovat algunes modificacions: la principal és que la restauració podrà oferir servei de taula de manera continuada des de dos quarts de vuit de matí fins les cinc de tarda amb les mateixes limitacions d’aforament. La restauració dels centres comercials continuarà, però, tancada.

D’altres modificacions afecten a la universitat, que recupera parcialment la presencialitat, a l’ampliació de les activitats extraescolars més enllà de la Primària, i a la reobertura dels vestidors de les instal·lacions esportives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here