Ja han començat les obres al terme municipal de Pallejà per millorar el camí fluvial que transcorre al costat del riu Llobregat.

Les actuacions formen part d’un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marge dret del riu que afectarà també a Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat.

Les obres als altres municipis també començaran durant aquest any 2021. D’entre les actuacions previstes cal destacar la creació de punts de trobada, l’arranjament de passos inferiors per millorar les infraestructures, la gestió de l’aigua i la millora de la qualitat ambiental.

Els ciutadans i ciutadanes de Pallejà podran connectar-se amb la xarxa de camins fluvials que incorpora més de 60 quilòmetres a les dues bandes del riu. La inversió esta pressupostada en 599.722 euros, i està finançada per l’AMB, l’Ajuntament de Pallejà i els Fons FEDER.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here