Es faran els dies 20 i 21 de març, amb aforament limitat i amb reserva d’entrades
(gairebé estan totes exhaurides)

Després que l’edició de l’any passat fos cancel·lada per la irrupció de la pandèmia de Covid-19, la Quinzena de Dansa Metropolitana, de la qual forma part Esplugues des de la primera edició, anuncia la seva celebració per als caps de setmana del 13-14 i 20-21 de març sota el lema ‘Teixim complicitats’.

Esplugues va acull sis espectacles –previstos per a l’any passat–, cinc dels quals es faran a patis d’escoles i un, a l’exterior de l’Espai Baronda. Tots els espectacles tindran control d’aforament i són gratuïts. La reserva d’entrades ha estat un èxit i gairebé estan totes exhaurides.

El cap de setmana passat es van celebrar els primers, i aquest cap de setmana es celebraran els darrers.

Dissabte 20 de març al pati de l’Escola Folch i Torres a les 1:30h es realitzarà l’espectacle Meeting Point d’Ertza. El mateix dissabte al mateix lloc a les 17h es realitzarà l’espectacle Topa de Brodas. Finalment, diumenge a l’escola Can Vidalet a les 12:30h es realitzarà l’espectalce Movimiento Colateral de J.M.Alvarez.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here