Ha passat un any des que l’Estadi Johan Cruyff, de Sant Joan Despí, va haver de tancar les seves portes al públic a causa de la pandèmia. Des del 8 de març de l’any passat no s’hi celebrava cap partit amb públic.

Avui diumenge, 21 de març, la primavera tornarà a portar gent a l’estadi propietat del F. C. Barcelona. Seran només mil persones les que podran presenciar el partit Barça B- Cornellà a partir de les 18 hores. La casualitat ha volgut que la reobertura estigui protagonitzada pel Barça B i per un equip del Baix Llobregat, el Cornellà.

El públic haurà de seguir totes les recomanacions establertes per la Generalitat, amb ús de la mascareta i distanciament social. Els socis del F.C. Barcelona havien de comunicar al Club la seva intenció d’assistir al partit i les dades de les dues persones per soci que voldrien entrar al camp, durant un període de 24 hores en les que les entrades han estat de franc.

La possibilitat de presenciar els partits en directe afecta  també a l’equip femení del Barça, que també juga al Johan Cruyff, però, més enllà, a tots els equips de Segona B i de Tercera divisió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here