Permetrà fer PCR i proves fora del centre, esponjant els serveis i garantint la seguretat de professionals i ciutadans durant la pandèmia

El Departament de Salut de la Generalitat està instal·lant mòduls de suport al costat de més d’un centenar de centres d’atenció primària (CAP) de tot Catalunya, entre els quals el CAP Ramona Via del Prat de Llobregat.

Aquests mòduls acolliran l’activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, etc.– per garantir els dobles circuits. L’objectiu de Salut és procurar amb urgència que el sistema públic d’atenció primària pugui desenvolupar la seva activitat en espais diferenciats per patologies, per assegurar una major seguretat de professionals i ciutadans dins els centres.

Els moduls estan pensats per als CAP que tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de covid i els que hi van per altres motius. Els mòduls són gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que en decidiran l’ús concret.

Font: Aj. Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here