La Generalitat ha decidit que, entre altres, la Fira de Cornellà sigui escenari de la vacunació massiva contra la Covid-19.

Des del departament de Salut encara no s’ha posat data per a la vacunació en aquests grans recintes, però s’ha assegurat que s’activarà quan Catalunya disposi de més de 200.000 dosis de la vacuna a la setmana.

Fins al moment, la vacunació es seguirà fent als CAPS i a altres espais més reduïts.

Es preveu que a mitjans del mes de maig els majors de 80 anys estiguin vacunats en la seva totalitat i es pugui a començar a vacunar a la franja d’entre 70 i 79 anys. Des de Salut han assegurat que al maig hi haurà ja una disposició de vacunes molt superior.

El pla massiu de vacunació del Govern pretén tenir un 30% de la població immunitzada al juny i arribar a un 70% a finals de l’estiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here