Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 10 d’Abril es realitzarà una jornada matinal d’activitat física dirigida per monitors esportius i adreçada a diferents grups d’edat, interessos i nivells de condició física.

L’Ajuntament de Molins de Rei per celebrar aquest dia, oferirà 5 activitats simultànies a l’aire lliure per a totes les edats, nivells de condició física i preferències.

Les activitats que ha organitzat l’Ajuntament són una ruta en bicicleta pel riu a les 10h, pensada pels nens i nenes acompanyats d’un adult, i amb una durada aproximada d’una hora i mitja. Per participar només es necessita una bicicleta pròpia.

Un taller de marxa nòrdica amb un recorregut de 2h amb sortida a les 9:30h del matí. Aquesta està pensada per a persones majors de 14 anys i només es requerirà bastons per caminar, s’ofereix servei de préstec de bastons per aquelles persones que no en tinguin.

Un taller de pilates/streaching, dirigit a persones majors de 18 anys. Aquesta activitat es realitzarà a les 11:30h al pati de l’escola El Palau. És imprescindible portar una tovallola.

Un circuit d’entrenament i una caminada, d’una durada de 1h i 15 minuts, adreçat  persones adultes. La cita és al Parc de Salut Parc de la Mariona a les 10h.

I, per últim, un itinerari per Collserola amb sortida a les 9:30h, adreçat a majors de 18 anys. Es transitarà per llocs tan emblemàtics com el Salt de l’aigua, el Puig de la Creu d’Olorda i el Castellciurò. La durada aproximada de l’activitat és de 2h i 30 minuts.

Recomanem portar aigua, gorra i protecció solar a totes les activitats.

Les activitats són gratuïtes, requereixen cita prèvia i es realitzaran segons les indicacions de les autoritats sanitàries pel que fa a la prevenció de la COVID-19, és a dir, amb la distància de seguretat i desinfecció dels materials, l’aforament fixat i l’ús obligatori de la mascareta.

Les inscripcions es podran realitzar des del 24 de març de forma presencial al poliesportiu Municipal de 9 a 14h. També via telefònica, al 93 680 15 72 de 9 a 14h, o per correu electrònic a l’adreça poliesportiumolins@gmail.com.

La setmana del 29 de març a l’1 d’abril l’atenció serà només per correu electrònic, al poliesportiumolins@gmail.com. Per reservar caldrà indicar les següents dades: nom i cognoms (també del pare o mare  acompanyant en cas de la ruta en bicicleta), edat, telèfon de contacte, adreça electrònica i activitat a la qual us voleu inscriure.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here