L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha endegat una campanya de suport als serveis a domicili i per emportar que ofereixen els bars i restaurants de la ciutat. Amb l’eslògan ‘Del restaurant a la teva taula’, la campanya vol estimular el consum en la restauració local, un dels sectors més afectats per les restriccions provocades per la pandèmia de la COVID-19 i que està fent un gran esforç per adaptar-se a la situació actual.

Mitjançant aquesta campanya, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una llista actualitzada dels bars i restaurants que ens permeten gaudir de la seva cuina des de casa nostra, o bé repartint el menjar a domicili o bé recollint-lo al seu local.

El llistat de bars i restaurants amb servei a domicili o per emportar es pot consultar a promodespi.cat/take-away-sant-joan-despi. Actualment hi ha més de 70 establiments inclosos en aquest llistat.

Aquesta iniciativa se suma a d’altres que l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa des de l’inici de la pandèmia per tal de donar suport a la restauració local, com ara subvencions per afrontar despeses, ajuts a la contractació o premis de 100 euros per gastar a bars i restaurants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here