Dins els actes previs a la celebració de Sant Jordi, Sant Feliu de Llobregat viurà a l’aire lliure i amb públic restringit, aquest dimecres 21 d’abril, a les 18 hores, en un lloc de nom tan simbòlic com la Plaça Vuit de Març, la presentació del llibre “Les santfeliuenques a la història de la ciutat”. La publicació ha rebut el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i XAC.

En l’acte intervindran l’autora, M. Luz Retuerta, directora de l’Arxiu Comarcal, l’artista Anna Repullo, l’alcaldessa de la ciutat, Lidia Muñoz i la regidora de Feminisme i LGTBI+, Loren Rider. La presentació anirà a càrrec de Carme Sanmartí, doctora en Història Contemporània i especialista en perspectiva de gènere. Es celebrarà davant el mural titulat “Les dones de Sant Feliu hem mogut, movem i mourem el món “,ubicat a la mateixa plaça i que va pintar l’artista santfeliuenca Anna Repullo.

El llibre, estructurat en 17 capítols que recullen les aportacions de les dones a diferents sectors ( des de la pagesia al periodisme o la investigació científica)  vol donar, segons l’autora, “una visió panoràmica de les dones a la ciutat”.  Més que parlar de totes les dones significatives, missió gairebé impossible, l’obra vol posar exemples de dones que han destacat en cada àmbit.

El llibre es podrà adquirir a les llibreries de Sant Feliu per un preu de 10 euros.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de LLobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here