El Punt d’Atenció Continuada de Gavà ha reobert aquest dissabte 1 de maig oferint atenció sanitària de 8h a 20h els dissabtes, diumenges i festius.

L’equipament, que està situat al CAP Gavà (Riera de Llorenç, s/n) reobre amb el mateix horari i serveis que oferia abans de la pandèmia a través d’un equip de metges i infermeres que atenen els pacients els dies que el Centre d’Atenció Primària està tancat.

La reobertura d’aquest dispositiu respon a la voluntat del departament de Salut de recuperar al màxim l’activitat d’atenció primària que es duia a terme abans de la crisi sanitària.

Fora de l’horari habitual del CAP, els ciutadans de Gavà i la seva àrea d’influència també poden adreçar-se al CUAP del CAP El Castell de Castelldefels i a l’Hospital de Viladecans per rebre atenció d’adults i pediàtrica, així com a l’Hospital del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi, per a atenció especialitzada en pediatria i obstetrícia i urgències de ginecologia.

El Punt d’Atenció Continuada de Gavà va aturar temporalment la seva activitat arran de la reordenació dels recursos assistencials que va dur a terme Salut per augmentar la capacitat d’atenció als territoris davant la situació d’excepcionalitat que va provocar l’esclat de la pandèmia. En aquest escenari, es van adoptar diverses mesures com la concentració de l’atenció presencial en determinats centres sanitaris, seguint criteris de disponibilitat de professionals i amb l’objectiu de garantir les condicions de seguretat en la prestació de l’assistència sanitària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here