Moviments diversos entre els alcaldes socialistes del Baix Llobregat. Si fa poc informàvem del proper nomenament de l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, com a senador designat pel Parlament de Catalunya, ara ha transcendit un moviment en sentit contrari.

Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca desde 1995, ha presentat la seva dimissió com a diputat provincial durant un ple telemàtic de la Diputació de Barcelona.

Llorca ha argumentat que la seva renúncia està provocada per “motius personals”. La decisió ha causat sorpresa perquè Llorca s’havia incorporat a la Diputació després de les darreres eleccions municipals celebrades l’any 2019. El PSC governa la corporació provincial gràcies a un sorprenent pacte amb Junts per Catalunya, a través del qual va arribar a la presidència l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín.

Segons sembla, Llorca continuarà al front de l’alcaldia de la seva ciutat i també mantindrà el seu càrrec de conseller de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A la Diputació el substituirà l’alcalde d’un altre municipi del Baix Llobregat, Jesús Naharro, d’Abrera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here