Jéssica Albiach, va participar aquest dissabte de la jornada Let’s Clean Up Europe a Sant Feliu de Llobregat, acompanyada de l’alcaldessa de la localitat. Durant la roda de premsa posterior, la presidenta d’En Comú Podem, va allargar la mà al coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, per formar un executiu progressista, i va demanar a ERC que abandoni la idea d’un govern de “resignació” amb Junts

Albiach va reiterar que els projectes de la seva formació són “incompatibles” amb Junts perquè volen una Generalitat “tutelada pel Consell per la República” i “convertir Catalunya en una Andorra del sud”.

“El que no acabem d’entendre és perquè Aragonès vol insistir amb un govern amb JxCat, perquè les relacions entre els dos partits no permeten tenir un govern fort i cohesionat com necessitem en aquesta situació de pandèmia i de crisi social i econòmica”, va sentenciar.

Participació a la jornada Let’s Clean Up Europe

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Al Baix Llobregat hi van participar diverses localitats com Cornellà o la mateixa capital, Sant Feliu; on la Jèssica Albiach va sumar-se a la recollida de residus a la vora del riu Llobregat, acompanyada de l’alcaldessa de la localitat, Lídia Muñoz.

Un cop acabada la jornada de recollida, organitzada per diverses entitats mediambientalistes i amb el suport de l’Ajuntament del municipi; els i les participants van portar els residus a la Plaça de la Vila per tal de fer-ne un recompte i poder mostrar la gran quantitat de residus recollits, fruit de l’incivisme d’algunes persones que utilitzen els espais naturals com a abocadors.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here