L’exposició recupera enguany una part de les seves activitats presencials després que l’any passat la pandèmia obligués a celebrar-la en confinament

Ja podem consultar el programa de la 45ª Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat que tindrà lloc aquest proper cap de setmana del 22 i el 23 de maig. Tot i que les restriccions i recomanacions sanitàries fan que enguany encara es prescindeixi de la fira, la celebració comptarà amb diferents activitats presencials entre les quals destaca l’acte inaugural de la Biblioteca Ca l’Altisent i les jornades de portes obertes de les quals podrem prendre part al llarg del cap de setmana. En tot cas, per tal de participar d’aquestes visites, és necessari que ens inscrivim prèviament a través del formulari que trobareu aquí ja que s’establiran grups limitats a 9 persones. Durant la visita també es podrà veure l’exposició de l’entitat Pinzellades.

Comença l’exposició

D’aquesta manera l’acte inaugural de la biblioteca donarà també el tret de sortida a l’exposició amb els parlaments institucionals, i amb la interpretació per part de la Coral La Vall de la sardana Per cireres, Sant Climent!. El programa d’enguany inclou diferent propostes que podrem seguir a través del canal municipal a YouTube com ara una visita virtual a l’exposició que recollirà imatges d’edicions anteriors; un vídeo amb els cartells anunciadors d’aquests 45 anys; un audiovisual de l’entitat Memòria i Vida i un de l’escola bressol i una proposta culinària a càrrec del cuiner climentó Gerard Solis. La participació a través de les xarxes socials es completarà amb una sessió de Gladys Remember» (en streaming des del Facebook de la Discoteca Gladys Sant Climent).

Pel que fa a la propostes presencials del dia 22 de maig, trobarem activitats de l’associació de Suport a la Criança La Cirereta, un taller de percussió a la plaça de la Vila amb els Fomarians, un taller de cireres de sabó a la plaça Lluís Companys a càrrec d’Animació Rubies i la lectura dramatitzada amb l’Associació Cultural L’Empelt de La llegenda del cirerer a la plaça de la Vila.

Les activitats de diumenge

Diumenge 23 de maig, la jornada arrencarà amb la repicada de campanes i la missa a l’església i seguirà, al migdia, amb una mostra de balls en directe a la plaça de la Vila amb  els balls de Cireraires, de Bastons, dels Gegants, dels Capgrossos i de la Porca i amb un taller a l’estand de la Cirereta. Ja a la tarda trobarem una hora del conte a la Biblioteca Ca l’Altisent, un taller d’estiraments i exercicis organitzat per l’ABS Giravolt a la plaça Lluis Companys i l’espectacle «Temps era temps» de Fomarians que tancarà l’exposició.

Al llarg del cap de setmana podrem visitar a la biblioteca l’exposició de l’entitat Pinzellades o la mostra dels gegants i la Porca al Casal de Cultura, gaudir amb els carrers engalanats amb cireres, visitar el Museu d’Eines del Pagès o comprar cireres al mercat pagès, a la plaça de la Vila.

Per a més informació podeu consultar la programació completa que trobareu en el document adjunt.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here