“Desde ya” és el primer himne dedicat a les Princeses Disney dins de la campanya Disney Princess Celebration, que s’ha fet públic acompanyat d’un videoclip protagonitzat per la cantant gavanenca i amb l’aparició d’algunes de les princeses Disney més estimades pel públic

Amb aquest tema, la factoria d’animació vol transmetre els valors que considera més importants de les princeses Disney: com la valentia, la bondat, la honestedat, la lleialtat o la superació personal; la lletra convida a la confiança i a creure en una mateixa.

La cançó s’ha versionat en més de 19 països i per a l’edició en castellà s’ha comptat com a ambaixadora amb la cantant del Baix Llobregat, Nerea Rodríguez. La gavanenca, sap tan bé com les princeses Disney, el que és lluitar pels seus somnis. Des que va sortir de l’acadèmia d’Operación Triunfo, ja fa quatre anys, Nerea és sinònim de constància i dedicació. I aquesta col.laboració amb una de les companyies més importants del món és prova d’aquest treball incansable.

Precisament per il·lustrar millor aquests exemples de superació i valentia, i en el marc de la campanya; Disney també ha publicat un llibre digital amb el títol “Contes per a nenes valentes” amb 14 històries inèdites de les princeses Disney amb les que l’artista, ha dit haver-se sentit d’allò més identificada, en declaracions a Europa Press.

Així, en la seva primera col·laboració amb Disney, l’artista baixllobregatina interpreta “Desde ya”, l’adaptació al castellà de la versió original, “Starting Now” – interpretada per la guanyadora d’un Grammy, la cantant Brandy – i que ja està disponible en diferents plataformes, des del passat 21 de maig.

Pots veure el videoclip protagonitzat per Nerea Rodríguez seguint aquest enllaç.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here