L’escriptora de Sant Esteve Sesrovires, Núria Pradas, presenta el seu llibre “Tota una vida per recordar” al Club de Lectura de CCOO, al local comarcal del sindicat, carretera d’Esplugues  68 de Cornellà, aquest dijous 27 de maig a les 18 hores.

“Tota una vida per recordar” guanyadora del Premi Ramón Llull 2020, serà presentada per la mateixa autora i per la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Genoveva Català. Ha estat publicada per Columna Edicions. L’obra relata la història d’una noia que busca deixar empremta en un món d’homes en els inicis daurats de Disney Studios a principis del segle XX.

L’aforament de l’acte és limitat a causa de  les mesures anticovid, raó per la qual cal inscripció prèvia a bllpag@ccoo.cat. També es podrà seguir a través del canal youtube de CCOO BLLAPAG.

Núria Pradas, escriptora que va començar publicant literatura infantil i juvenil de ficció, ha escrit també narrativa per a persones adultes. A més del Premi Ramón Llull ha guanyat diverses distincions, entre les que destaca el Premi Carlemany de 2012. L’any 2009 va ser distingida amb el Premi de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat Agna Canalies Mestres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here