L’Ajuntament del Prat de Llobregat invertirà 2,5 milions d’euros en executar els 25 projectes més votats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius.

Aquest procés, en el que han participat 949 persones, es va iniciar el passat mes d’octubre i ha finalitzat amb les votacions de les propostes aquest mes de maig. La proposta més votada ha estat la de construir un circuit de ‘Parkour’ al municipi (260 vots i 300.000 euros d’inversió), seguida de la millora del passeig de Lluís Serra i Giribert i els patis interiors dels edificis del carrer de Riu Ebre (109 vots i 240.000 euros).

En breu, els veïns del Prat podran fer seguiment de l’execució dels projectes a traves de la plataforma telemàtica ‘Decidim El Prat’.

En el conjunt del procés, han pres part 949 persones, fent propostes, participant en tallers o, finalment, votant els projectes que consideraven prioritaris. Cada persona podia emetre un màxim de cinc vots a propostes diferents, 1 de gran inversió (de 200.000 a 500.000 euros) i 4 de petita inversió (menys de 200.000 euros).

Entre les propostes seleccionades hi ha la de naturalitzar els patis escolars, instal·lar caixes refugi per a ratpenats, crear l’itinerari ‘Descobrim el Prat’ o instal·lar més taules de ping pong, entre d’altres.

Font: ACN El Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here