Eric Garcia, defensa central, nascut a Martorell el 9 de gener de 2001, ha estat presentat com a nou jugador del F.C. Barcelona.

García s’havia format en les categories inferiors del Barça però l’any 2017  va fitxar pel Manchester City de Pep Guardiola, club en que ha estat quatre anys. Ara, ha pogut fer realitat el seu somni d’esdevenir jugador professional del Barça en arribar amb la carta de llibertat, fet que ha possibilitat el fixatge ja que el club no hagut d’abonar cap tipus de traspàs.

Eric García, fet jugador a La Masia, va marxar al Manchester City, equip amb el que va debutar a la Premier League el setembre de 2019.  L’any 2020 es va incorporar com a membre de la selecció espanyola de futbol. El central, de vint anys ha tornat al Barça i ha signat ara un contracte que el vincula al club blaugrana per cinc anys amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Eric Garcia s’uneix a dos fixatges més realitzats pel president Laporta: el del davanter Sergio “Kun” Agüero i el del lateral Emerson Royal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here