El procés de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Sant Joan Despíha tancat la fase de recollida de propostes ciutadanes amb la presentació de 186 possibles projectes de millora per als barris i per a la ciutat en general.

Del total d’idees (presentades per canals telemàtics i presencialment, amb cita prèvia), una cinquantena han aconseguit els suports necessaris per passar a la fase d’avaluació, que en determinarà la viabilitat tècnica i econòmica. Una comissió municipal està estudiant cadascuna de les idees per obrir després un procés de votació ‘on line’.

Les propostes finalistes –la majoria, relatives a la millora de l’espai públic, les zones verdes i els jocs infantils– participaran en una votació oberta a la ciutadania entre els dies 5 i 30 de juliol on veïns i veïnes n’escolliran aquelles que finalment es duran a terme gràcies als 600.000 euros que l’Ajuntament destinarà al seu finançament dins el capítol d’inversions.

A la plataforma decidim-sjdespi.diba.cat i al web municipal sjdespi.cat es pot fer el seguiment d’aquest procés que cerca la participació directa dels veïns i veïnes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here