Per primera vegada, Molins de Rei acollirà una programació cultural d’estiu a l’aire lliure.

L’Ajuntament de Molins de Rei enceta la programació cultural de l’estiu 2021 amb activitats teatrals, musicals, cinematogràfiques, d’animació infantil i de circ durant el mes de juliol.

Les activitats es podran viure per primera vegada als parcs de la vila i tindran lloc amb aforament limitat i ús obligatori de mascareta, però sense necessitat d’inscripció prèvia. Es podrà accedir a la zona de cadires 30 minuts abans de l’espectacle o la projecció.

Aquesta proposta d’activitats per a tots els públics servirà per reactivar la vida cultural de la vila. Segueix les novetats d’aquesta programació a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Programació de les activitats

✓ Tempus Fugit – Cia. La Tête
Diumenge 4 de juliol
Plaça del Palau
19 hores

Es tracta d’una obra que alterna l’humor i la reflexió al voltant de l’ofici del pallasso. Titus, el pallasso, abandona el circ per embarcar sol la seva última etapa, amb anys d’experiències i emocions. L’espectacle ha de continuar, però, abans, ha de convertir el dolor en un somriure; les llàgrimes, en una ganyota… Riu, pallasso, del teu amor trencat. Riu del dolor que enverina el cor. I és sense ella que la comèdia s’ha acabat.

✓ Doble sessió de cinema a la fresca: Frozen 2 + Padre no hay más que uno
Dissabte 10 de juliol
Parc del Baix Llobregat
21.30 hores

✓ Trenzadas
Diumenge 18 de juliol
Parc Mariona
19 hores

En un espai habitat per pocs objectes que podrien ser estranyes joguines de nenes, apareixen tres dones solitàries. Cadascuna atrapada en la seva obsessió, es troben i es descobreixen a poc a poc, aprenent a confiar les unes en les altres. El desafiament de la gravetat, mostrar la part més íntima de nosaltres mateixes, deixar-se portar per la bogeria o el joc salvatge: tot és possible si estem juntes. Trenzadas és un homenatge a la sororitat, a la cooperació i al valor de la col·lectivitat com a força que mou el món.

✓ Impro Show
Dissabte 24 de juliol
Parc de la Sèquia del Molí
21.30 hores

Planeta Impro presenta la seva creació de més èxit: Impro Show, un espectacle d’humor, original i interactiu. Els actors surten a l’escena sense guió i el públic decideix què és el que passarà. Un espectacle diferent i únic a cada representació!

✓ Doble sessió de cinema a la fresca: Onward + La llamada de lo salvaje
Dissabte 31 de juliol
Plaça de l’U d’Octubre de 2017
21.30 hores

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here