La iniciativa tindrà lloc el dia 28, a la plaça de l’Ajuntament, dins de la campanya “Aquest estiu, sortim negatius”

El dia 28 de juliol, el servei municipal Punt Jove Covid realitzarà un cribratge massiu amb tests d’antígens de la Covid-19 als joves de la ciutat. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament i forma part de la campanya “Aquest estiu, sortim negatius”. Del 21 al 30 de juliol, el servei amplia l’horari per ajudar a la contenció de la malaltia, a hores d’ara amb una important incidència entre les persones joves, un segment de població encara amb un baix índex de vacunació.

Per poder intensificar la realització dels tests, entre el 21 i el 30 de setembre, l’horari del servei Punt Jove Covid , a Can Massallera, s’amplia: dilluns i divendres, de 12 a 14 hores, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 hores.

El servei és gratuït. S’ha de demanar cita prèvia a través del perfil d’instagram @puntjovesalutsb o al correu electrònic puntjovesalutsb@santboi.cat .

El dimecres 28 de juliol, de 17 a 21 hores, s’habilitarà un dispositiu especial de cribratge massiu sense cita prèvia, per a joves de 14 a 30 anys, a la plaça de l’Ajuntament.

Els requisits per a poder accedir als cribratges són: està empadronat o empadronada a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap mena de simptomatologia compatible amb la COVID-19 i no haver estat contacte estret amb cap persona positiva en COVID-19 durant les darreres 48 h. Cal aportar el DNI i la Targeta Sanitària CATSALUT, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.

El Punt Jove Covid és un servei d’informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l’Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix suport psicològic i activitats formatives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here