És previst que estigui operatiu durant el mes de setembre

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha qualificat de “fonamental” per a l’economia de la zona l’enllaç de l’autovia del Baix Llobregat (A2) i de l’AP7.

Aquesta infraestructura, llargament reivindicada i les obres de les quals han estat aturades durant anys, és previst que comenci a funcionar durant el mes de setembre, un cop s’aixequi el peatge de l’AP7 a Martorell.

Alba ha visitat aquest matí dues empreses de la localitat, Sanjo i Wallbox, acompanyada de director general d’Indústria i Pime al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, i de la diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido.

L’alcaldessa ha explicat que “la connexió d’aquestes dues infraestructures és fonamental per al desenvolupament econòmic de la zona” i facilitarà “el transport de mercaderies”.

Ana Alba ha recordat la ubicació estratègica de Sant Andreu de la Barca, que guanyarà pes amb aquesta infraestructura ja que millorarà la mobilitat i la connexió amb la frontera francesa, amb el port i amb l’aeroport del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here