L’Estadi Johan Cruyff, a Sant Joan Despí,  acollirà per primera vegada la celebració del trofeu Joan Gamper, que sempre s’havia jugat al Camp Nou.

El partit tradicional de pretemporada del Barça tindrà lloc el diumenge 8 d’agost. El motiu del canvi d’emplaçament es troba en la decisió del PROCICAT que ha limitat a un màxim de 3.000 els assistents als partits de futbol a causa de la situació encara no controlada de la pandèmia. El cost d’obrir el Nou Camp és d’uns 150.000 euros, mentre que el d’utilitzar el Johan Cruyff és de 60.000 euros. El problemes del Barça no acaben aquí: atès que la Generalitat havia acceptat d’entrada que el partit acollís un vint per cent de l’aforament del Camp Nou ( 20.000 persones), el canvi en la decisió suposa que el Barça, que pensava ingressar un milió d’euros, haurà de retornar l’import de les 14.000 entrades venudes.

Finalment el partit, que enfrontarà al Barça amb la Joventus de Torí, es celebrarà a l’estadi  Cruyff, el diumenge 8 d’agost a les 21’30 hores, davant només 3.000 espectadors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here