La Festa Major de Molins de Rei se celebrarà del 24 de setembre al 3 d’octubre. El cartell de David Díaz, sota el nom Molins és l’escenari, ha guanyat la cinquena edició del Concurs de cartell, en el qual han participat 11 persones més.  

Un any més, l’alcalde, Xavi Paz, la regidora de Cultura, Ainoa Garcia, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, han presentat el cartell guanyador que representarà la Festa Major de Molins de Rei. Aquest any 2021, l’obra Molins és l’escenari de David Díaz ha estat l’escollida.

El seu autor explica que el seu cartell “és un homenatge a l’espectacle participatiu i a la cultura popular entesa com una art escènica on els carrers de la vila són el decorat i els seus habitants i les seves entitats en són els únics actors. Després de mesos d’espera, les entitats es reuneixen a la plaça esperant el senyal, el moment on podran desplegar la seva raó de ser”.

La Festa Major de Molins de Rei començarà el 24 de setembre i finalitzarà el 3 d’octubre. A més, durant la primera quinzena de setembre, s’han organitzat noves activitats per començar a escalfar la festa.

Tal com explica la regidora de Cultura, Ainoa Garcia, “l’Ajuntament i el departament de Cultura està treballant diversos escenaris per organitzar una Festa Major que s’adapti, un any més, a les mesures vigents, i en la qual existeixi un equilibri entre el gaudi dels veïns i veïnes, la seguretat i la tranquil·litat de fer les coses ben fetes”.

L’alcalde, Xavi Paz, assegura que “tenim l’experiència de l’any passat i, al mateix temps, tenim la confiança que a l’octubre estarem en una altra fase de la pandèmia. Durant tot l’any hem pogut gaudir de la cultura en petit format, però fa molts mesos que no gaudim de la cultura tradicional com és el corre-cuita de foc o una demostració castellera. Veurem com es poden fer, i si es poden fer. En qualsevol cas, la recuperació més plena de la Festa Major està més a prop que mai”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, assegura que “la Festa Major torna i aquesta és la millor notícia. És un aparador important pel nostre teixit associatiu i comercial. Esperem que aquest any la puguem gaudir amb molta més intensitat”.

Font: aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here