Diumenge important al Camp Nou. Inici de la Lliga 2021-22. Retorn de més de 20.000 espectadors després d’un any i set mesos de partits sense públic a causa de la pandèmia. I inici de l’etapa post Messi.

El jugador de Martorell, Eric Garcia, de vint anys, fitxat aquest any del Manchester City ha debutat a la Lliga com a defensa central al costat de Josep Piqué. I no ho ha pogut fer millor: els comentaristes esportius han destacat el bon partit que ha jugat, en presència dels seus pares que eren al Camp Nou en un dia tan especial.

A més, el Barça ha guanyat clarament a la Real Societat per 4 a 2, amb gols de Piqué, Braithwaite (2) i Sergi Roberto. Eric Garcia i Pedri han jugat malgrat fer pocs dies que havien tornat del Japó on van guanyar la medalla de plata en futbol amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here