Amb el cinema engalanat i estrenant nova temporada, el Capri va acollir aquest cap de setmana la estrena de la nova pel·lícula d’animació D’Artacan i els tres gossos mosqueters, dirigida pel pratenc Toni Garcia

Una estrena que va ser tot un èxit amb llargues cues durant els passis de divendres i que a més a més de la projecció, va comptar amb la presència del director, i es va reproduir el maquing off.

En la nova pel.lícula, d’Artacan marxa a París per aconseguir el seu somni: ser gosqueter! Allà coneixerà el seu fidel amic, el ratolí Pom, s’enamorarà de Juliette, al·lucinarà amb Milady, la famosa gata espia i s’enfrontarà amb el pervers cardenal Richelieu. I sempre tindrà el suport dels famosos gosqueters: Athos, Portos i Aramis. Un per a tots i tots per a un!

I tot això amb un director del Prat al capdavant, que ja va treballar fent storyboards en la segona temporada de la mítica sèrie dels anys 90. “Porto col·laborant molts anys amb Claudio, de manera que coneixia molt bé a el personatge i teníem molt clar que volíem que respectés profundament l’ADN original de la sèrie. Però, alhora, havíem de actualitzar moltes coses”, explica el director Toni García en unes declaracions per a RTVE Noticias.

“Per exemple -continua el director-, trobarem una pel·lícula en la qual la dona està molt més apoderada. En la sèrie Juliete era una noia que estava enamorada de D’Artacán i poc més; mentre que ara és la que s’adreça als mosqueperros i la que pren les decisions que ajuden a resoldre conflictes, a més de barallar-se amb Milady”

“La pel·lícula de D’Artacán és la versió de luxe de la sèrie”, sentencia García en aquesta entrevista; ja que explica que “l’avanç de la tecnologia ens ha permès fer un altre tipus de narrativa -assegura tònica. Quan jo feia storyboards per a la sèrie, la càmera anava d’esquerra a dreta, de dalt a baix … i poc més. Recordo comentar amb els dibuixants, alguns venien de l’editorial Bruguera, el fantàstic que seria poder moure la càmera. I ara, 30 anys després, he fet realitat aquest somni”.

Font: ElPrat TV i rtve.es

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here