La nedadora de Castellví de Rosanes i membre del Club Natació de Sant Feliu de Llobregat, no ha pogut revalidar la medalla de Rio, però s’ha classificat per a la final quedant en la sisena posició (4:52.94) i fent-se amb el merescut diploma, en la seva estrena als Jocs Paralímpics de Tòquio.

La medalla d’or ha estat per a l’australiana Lakeisha Pattersson (4:36.68), a 8 centèsimes de la segona classificada, l’hongaresa Zsofia Konkoly (4:36.76).

Malgrat Marquès afrontava la final amb el cinquè millor registre de les sèries (4:53.53) i durant pràcticament tota la prova ha ocupat aquesta mateixa plaça, finalment la xinesa Jialing Xu, l’ha acabat superant en els últims 50 metres (4:51.00).

Tot i quedar campiona a Rio en la modalitat 400m lliures S9, les últimes temporades Marquès s’ha centrat més en altres especialitats, com els 200m estils.

Properes cites​

La competició de Marquès s’allargarà fins al 2 de setembre i inclou quatre proves més en diferents modalitats.

La propera cita de la nedadora de Castellví serà la matinada d’aquest dijous 26 d’agost en la prova de 100 braça SB8. Les sèries classificatòries es disputaran a les 04.05h de la matinada i la final, en cas d’aconseguir plaça, a les 12.40h de dijous.

Les proves es poden seguir en directe a través del portal de rtve, que emet els Jocs Paralímpics de Tòquio.

Les tres darreres proves de Marquès es disputaran la setmana vinent. Dilluns 30 d’agost serà el torn dels 100 esquena S9, dimecres 1 de setembre participarà en 200 estils SM9 i, finalment, per al 2 de setembre hi ha previst el relleu 4×100 estils, la darrera de les cinc proves en què Marquès competirà aquests jocs paralímpics.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here